Om oss

Om oss

När livet förändras är trygghet viktigt. Därför finns vi, med vår långa erfarenhet, här för att hjälpa er med en personlig och minnesvärd begravning. Vi värnar om det personliga mötet, där vi tillsammans med er planerar begravningen på det sätt som ni önskar och till ett bra pris.

Vi består av två begravningsbyråer: Järfälla Begravningsbyrå och Liljemarks Begravningsbyrå, som håller i begravningar i hela Stockholm.

Järfälla Begravningsbyrå har sedan 1966 erbjudit begravningstjänster från sitt kontor i Jakobsbergs centrum. Företaget är en del av Liljemarks Begravningsbyrå, som startades 2015.

Järfälla Begravningsbyrå har sin huvudsakliga verksamhet i Järfälla och Liljemarks Begravningsbyrå, som har sitt kontor i Hässelby, har sin verksamhet i hela Stockholm med tonvikt på Västerort.

Företaget drivs av Christer Liljemark som har mer än 15 års erfarenhet av begravningsbyråbranschen. Hos oss arbetar även Jan Kyhle som begravningsrådgivare, borgerlig officiant och sångsolist. Vi har även samarbete med juristen Birgitta Jönsson som ansvarar för att hjälpa dig med det juridiska.

Du kan besöka oss på något av våra kontor i Jakobsberg eller i Hässelby. Om det passar dig bättre så gör vi gärna hembesök.

Vi är medlemmar i Sveriges Auktoriserade Begravningsbyråer, vilket innebär en extra trygghet för dig. Att vara en auktoriserad begravningsbyrå ställer höga krav på bland annat utbildning, material, lokal, bilar och ansvarsförsäkring. Dessutom står man under bevakning och har en stor kontroll minst vart 5e år.