Vi kan hjälpa till

Vi kan hjälpa till

Mitt i sorgen kan det vara jobbigt att ta ställning till en massa praktiska frågor. Vi hjälper dig med allt kring begravningen och finns till för att underlätta i en svår stund. Varje begravning är unik och det är många val som skall göras. Vi vägleder dig och tillsammans skapar vi en fin och minnesvärd begravning. Vi tar ansvar för helheten och för att inga detaljer tappas bort. Vårt ansvar är att allt fungerar och att de tjänster som ni vill ha hjälp med blir utförda.

Det är dina behov som styr och därför är vi lyhörda och flexibla. Begravningen har inga givna mallar. En personlig begravning möjliggörs genom ett samarbete med flera aktörer familjen, officiant, musiker och oss. En begravning som du som lever kvar har som ett fint och vackert minne. Vi vill att du ska känna dig trygg med begravningen. Vår erfarenhet, flexibilitet och kunskap tillsammans med dina behov och önskemål skapar din trygghet.

Planering av begravning

Du bokar in ett besök hos oss eller så kommer vi gärna hem till dig.

Vid mötet går vi i igenom det du vill ha hjälp med och planerar för fortsättningen av begravningsuppdraget.

Begravningen (gravsättning av kista eller kremation) ska äga rum inom en månad från dödsdagen, därför är det bra att komma igång relativt snabbt med planering.

Praktiskt

Ett dödsfall väcker många olika frågor, många av rent praktisk karaktär. Det kan gälla betalning av räkningar, uppsägning av lägenhet, anmälning av försäkringar etc. Vi hjälper dig gärna och informera dig om vad som gäller.